Jabra Speak

Jabra is dé Deense leverancier van de beste communicatie oplossingen voor bedrijven. Het bedrijf, dat in 1993 werd opgericht in de plaats Ballerup, levert niet alleen de beste headsets voor kantoren en callcenters, maar biedt ook innovatieve hoogstandjes voor professionals die graag mobiel willen zijn. De Jabra Speak is een draagbare speakerphone die ervoor zorgt dat professionals ook op afstand luid en duidelijk bij een meeting aanwezig kunnen zijn.

De Jabra Speak is er in verschillende varianten. De speakerphones kunnen eenvoudig worden verbonden via USB of Bluetooth en zijn voorzien van een USB-oplaadbare batterij die tot wel 15 uur mee gaat. Voor de Jabra Speak zijn USB-adapters beschikbaar die ervoor zorgen dat u een meeting bij kunt wonen op een afstand tot wel 100 meter.

TTTelecom biedt u passende oplossingen op het gebied van telecommunicatie. Wilt u in staat zijn om een meeting kraakhelder bij te kunnen wonen op afstand? Dan kunnen wij u de Jabra Speak aanbieden als (onderdeel van een) hoogwaardige oplossing.

Ontvang een advies

Heeft u een vraag of wilt u advies? TTT adviseert en integreert telecomoplossingen binnen (bestaande) ICT infrastructuren, zoals Voice over IP (VoIP) bedrijfstelefonie.

Lees meer

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust! Of maak een afspraak en kom een kijkje nemen in onze technische demo ruimte.

Contact