dean cloud telefonie

De modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten met een telefooncentrale in de cloud. dean cloud telefonie is een compleet gehoste telefoondienst op basis van Voice over IP (VoIP). U hoeft bij dean one niet te investeren in een eigen telefooncentrale, kortom: het levert u alleen maar een enorme besparing op! Wij regelen verder alles, van administratie tot installatie. U bent dus werkelijk van alle zorgen af!

compleet

ZZP 1-20

Compleet is dé zakelijke telefonieoplossing voor eigenwijze ondernemers. Je beschikt over alle mogelijkheden om optimaal bereikbaar te zijn, zowel vast als mobiel. Met gratis apps, een persoonlijke online klantomgeving én TTTelecom als Servicepartner kun je alles naar wens inrichten. En dat natuurlijk op basis van flexibele voorwaarden!

dean onepro

MKB 5-200

dean onepro is dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. dean onepro is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP). Uw locatie kan met een directe xDSL- of glasvezelverbinding gekoppeld worden aan de telefooncentrale van dean one, die in een beveiligd data center staat. Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

dean businesspro

Corporate 100-2000

dean businesspro is dé corporate telefonieoplossing. U hoeft bij dean businesspro niet te investeren in een eigen telefooncentrale, wat een enorme besparing oplevert! De telefooncentrale van dean businesspro biedt u uitgebreide mogelijkheden om uw telefonieomgeving optimaal af te stemmen op uw bereikbaarheidswensen. Perfect als uw bedrijf meer dan 200 medewerkers bevat of wanneer u complexe en uitgebreide wensen op het gebied van telecomfunctionaliteiten heeft.

Ontvang een advies

Heeft u een vraag of wilt u advies? TTT adviseert en integreert telecomoplossingen binnen (bestaande) ICT infrastructuren, zoals Voice over IP (VoIP) bedrijfstelefonie.

Lees meer

Neem contact met ons op

Bel of mail ons gerust! Of maak een afspraak en kom een kijkje nemen in onze technische demo ruimte.

Contact